четвер, 1 березня 2018 р.

Засідання Школи адаптації молодого вихователя

27 лютого 2018 р. на базі нашого садочка "Колосочок" відбулося засідання Школи адаптації молодого вихователя  на тему "Логіко - математичний розвиток дошкільників засобами інноваційних технологій". Ми радо зустріли гостей, які  до нас завітали: методиста РМК, вихователів району, заступника голови Хоростківської об'єднаної територіальної громади з гуманітарних питань .
       Дитячий оркестр нашого дитсадка  (вихованці старшої групи №2 під керівництвом музкерівника Борис О.С. ) радо привітав гостей грою на музичних інструментах.


     Завідувач ЗДО Пона О.І. ознайомила всіх з планом проведення цього заходу.
Розпочала семінар -практикум методист РМК Грунська Н.С. Вона провела лекцію " Роль дидактичної гри у процесі розвитку логіко- математичних здібностей дошкільників" (презентація).



Вихователь - методист дитячого садка Федор Т.В.ознайомила молодих вихователів району з власним досвідом роботи з такими інноваційними технологіями  з розвитку логіко- математичних здібностей  як " Блоки Дьєнеша " та "Палички Кюїзенера", дидактичними іграми : "Танграм", "Колумбове яйце", "Унікуб".



Учасники заходу відвідали інтегроване заняття з пріоритетом логіко-математичного розвитку у молодшій групі " Зустріч з казковими героями". Провела це заняття Тучапська Н.М. Вихователь показала як під час занять можна використовувати  запропонований Тетяною Володимирівною дидактичний матеріал  .  Заняття -подорож було цікавим як для дітей , так і для гостей.



Заняття "Пригоди у Веселковому королівстві"  з використанням  вище запропонованих дидактичних ігор з дітьми старшої групи №1  провела вихователь Качур О.М. Вихователь показала які завдання можна використовувати на заняттях зі старшими дітьми.





Вихователь-методист дитячого садка провела тренінг  з молодими вихователями  " Граючись - навчаємось".






Немає коментарів:

Дописати коментар