четвер, 16 липня 2020 р.

ПАМЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ !


                                      Пам`ятка для батьків,  діти яких відвідують                                    Хоростківський ясла-садок № 1 під час карантину
Шановні батьки!
У зв’язку з відкриттям закладу дошкільної освіти в умовах адаптивного карантину  прохання дотримуватись наступних правил: 
1. Перш ніж привести дитину в заклад дошкільної освіти, будь ласка,  зверніть увагу на стан її здоров`я. За найменших підозр у дитини та членів усієї родини захворювань  (ГРВІ, нежить, підвищення температури тощо), необхідно звернутися до сімейного лікаря.
2. Дотримуйтесь режиму роботи закладу: з 7.30 до 18.00. Приводьте дитину до ЗДО своєчасно до 8.30, зберігаючи дистанцію з працівниками та іншими батьками 1,5 м. Уникайте скупчення людей.
3. Ранковий прийом дітей буде здійснюватись вихователями та медичною сестрою перед входом до закладу з проведенням температурного скринінгу. Діти, з температурою тіла понад +37,2°С або з ознаками респіраторних захворювань не допускаються до відвідування.
4. Батьки, або особи які їх замінюють, що супроводжують дитину на  території закладу повинні бути в захисних масках (у тому числі саморобних), так, щоб були покриті ніс та рот, відповідно до карантинних вимог.
5.Вхід в приміщення ЗДО на період карантину заборонений!!!
6. У зв’язку з правилами та умовами адаптивного карантину в закладі буде проводитись систематична дезінфекція обладнання та приміщень, а тому батькам слід надавати медичному працівнику інформацію щодо можливих алергічних реакцій у дітей на миючі , дезінфікуючі засоби та антисептики.
7. Забороняється приносити з дому іграшки, їжу та інший матеріал (олівці, книги, тощо) окрім особистих речей: одяг, змінне взуття, паперові та вологі серветки, головний убір.
8. Надайте вихователеві свій достовірний мобільний номер телефону, або інших членів родини для зв’язку у разі виникнення непередбачуваної ситуації (погіршення стану здоров’я дитини, тощо).  
9. Для вирішення нагальних питань, отримання інформації стосовно роботи закладу звертайтесь до адміністрації  в телефонному режимі або он-лайн. Контактний телефон ЗДО: 5-12-50 ;  e-mail:  hor.sadok1@ukr.net
 10. Зверніть увагу на обмежене перебування дитини в громадських місцях.  Це є небезпечним для її ї  здоров’я, навіть під час послаблення карантину.                    

Шановні батьки! Лише спільними зусиллями ми зможемо зберегти власне здоров`я та здоров’я  дітей! Вдячні за порозуміння!

Немає коментарів:

Дописати коментар