вівторок, 2 лютого 2021 р.

Різдвяні піснеспіви

 

Празник Різдва Христового відіграє особливу роль у релігійно-духовному житті кожної людини. Різдвяні традиції українського народу особливо підкреслюють велич приходу у світ Божого Сина, котрий своєю присутністю серед нас з’єднав Небо із Землею.


Для піднесення духовно-культурного рівня народу, а також для збереження і розвитку різдвяних традицій нашого краю у  нашому закладі  відбулися «Різдвяні піснеспіви».

 Вихователі дитячого садка, муз керівник  та діти старшої групи  «Пізнайко»  вирішили створили всім різдвяний настрій   – із щедрівками, колядками, жартами та смачними частуваннями.  

  Були  тут і традиційні персонажі – Маланка,  баба та дід,  циган, «коза», яку  водили. Щедрувальники бажали всім  міцного здоров`я, добробуту, процвітання та злагоди .

Такий святковий захід стане хорошою традицією нашого закладу, і буде жити стільки, скільки буде жити наша українська колядка. Адже вона йде від покоління до покоління й передається від старших до молодших. Змінюються тільки покоління, колядка та традиції будуть жити вічно!















 

Немає коментарів:

Дописати коментар